top of page

Acerca de

Werkwijze

IMG_1256 bewerkt.jpg

Als natuurgeneeskundig therapeut help ik met het krijgen van meer inzicht in de klachten, kijken we samen naar wat je kunt doen om je vitaler, veerkrachtiger en meer in balans te voelen. 

Hierbij kijk ik naar de gehele levensloop.

* Wat is er in jouw leven aan klachten/ziektes en gebeurtenissen allemaal voorbij gekomen?

* hoe is je voedingspatroon en leefstijl?

* wat speelt er op emotioneel niveau? 

Dit betekent dat ik werk vanuit een holistische benadering. (Zie ook de vijf natuurgerichte principes.) Met de gegevens uit het ingevulde intakeformulier, ons gesprek en de metingen met de Vegatest, stel ik een behandelplan op. Hierin staat beschreven waar je mee aan de slag gaat, en op welke manier. Het kan soms nodig zijn aanvullend onderzoek te doen; zoals bijv. bloedonderzoek, ontlastingsonderzoek of urineonderzoek. Hiervoor werk ik met RP Sanitas Humanus , dit laboratorium voert de aanvullende onderzoeken uit. 

Wil je een afspraak maken dan kun je een berichtje achterlaten via de website. Ik neem dan contact met je op.  Ik stuur je dan een intakeformulier en een voedingsdagboek. Het voedingsdagboek mag je dan 7 dagen bijhouden en terugmailen, voor de eerste afspraak.  Zo heb ik van tevoren rustig de tijd om dit alvast te bekijken.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Acceptatie door BATC betekent dat de therapeut HBO geschoold is en voldoet aan alle gestelde kwalificaties. In het contact met mijn klanten gelden de bepalingen , de beroepscode en het tuchtrecht van de BATC.

Logo BATC.jpg

Stuur een bericht en ik neem contact met je op!

bottom of page